Dobro jutro, Gospodine!

Kad si jutros ustao, ja sam ti već bio pripremio sunce da ugrije tvoj dan. Pripremio sam ti hranu. Da, to sam ti pripremio dok sam bdio nad tvojim snom, nad tvojom obitelji, nad tvojim domom. Očekivao sam tvoje “Dobro jutro!”, ali ti si na to zaboravio.

Činilo se da se jako žuriš. Oprostih ti. Sunce je izašlo, cvijeće zamirisalo i jutarnja rosa te pratila, a ti ni pomislio nisi da sam ti to ja pripremio. Tvoji su se ukućani nasmiješili, tvoji prijatelji su te pozdravljali, učio si, puno posla obavio, pobjede nosio, ali nisi shvatio da sam ja s tobom i da bih puno više s tobom učinio da si me  zamolio. Žurilo ti se. Oprostih ti. Puno si čitao, igrao se i  naučio mnoge stvari, ali nisi imao vremena za čitanje i slušanje moje Riječi. Htjedoh razgovarati s tobom, ali se nisi zaustavio da me čuješ. Htjedoh te savjetovati, ali ti nisi ni pomišljao na tu mogućnost. Kad bi me saslušao sve bi u tvom životu bilo drukčije! Ali eto, opet si me zaboravio. Zaboravio si da te želim u svome Kraljevstvu; želim da u njemu sudjeluješ svojim životom, svojim vremenom i svojim darovima.

Završio je tvoj dan! Vratio si se kući! Poslao sam mjesec i zvijezde da ti učine noć najljepšom što može biti, da te podsjeti na moju ljubav prema tebi. Sigurno ćeš mi sada reći “hvala” i “laku noć”. Čuješ li? Nažalost već si zaspao. Laku ti noć! Dobro spavaj! Ja ostajem bdjeti nad tobom! A kad jednom zaželiš saznati tko sam ja, zapitaj potočić što žubori i raspjevanu pticu, upitaj cvijet što se tek otvara i zvijezdu što bljeska, dječaka što čeka i starca koji se sjeća. Zovem se LJUBAV lijek sam protiv zala što ti duh uznemiruju;

JA SAM ISUS!

Izvor nepoznat

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

+ 70 = 71