Dopusti Bogu da na tebe računa!

Dopusti Bogu da na tebe računa, ne ograđuj svoj život zidinama.

Iako osjećaš mnogo strahova, pogađaju te mnoge sumnje, zatvaranjem u sebe nećeš ništa postići. U tebi je prisutna čežnja za rastom kao što je upisana u svako sjeme. A toga nema bez vode i sunčeve svjetlosti. Za tebe su voda i sunčeva svjetlost ljubav Božja i dopuštenje Bogu da od tvoga života napravi čudo, ali samo mu se trebaš predati.

Dopusti Bogu da na tebe računa! Sloboda koju imaš nije za to da se zatvoriš u svoj mali svijet i čekaš da prođu sve oluje da bi krenuo naprijed kroz život. Sloboda je tu da učiniš ono što je vrijedno, ono što će ostaviti traga, ono što će nekome promijeniti život i zbog čega će nekome biti drago da te je poznavao, jer je kraj tebe osjetio mnogo lijepih osjećaja. Ali trebaš izaći iz svoje ljušture i staviti se Bogu na raspolaganje.

Dopusti Bogu da na tebe računa! Dopusti bližnjemu da na tebe računa. Jesi li s drugima samo onda kada želiš ublažiti svoju samoću, umiriti svoju potrebu da iskažeš ono što ti se nalazi na duši, da osjetiš nečiju blizinu u ovom hladnom svijetu ili si s drugim i onda kada mu je teško, kada ga svi napuste jer od njega se više ne može ništa dobiti. Na muci se poznaju junaci. I pravi priljatelji su uvijek tu i na njih se može računati.

Dopusti Bogu da na tebe računa! Stavi mu na raspolaganje sve svoje sposobnosti, stavi mu sve svoje dobre i loše strane u ruke i reci neka on s njima učini što treba. Upotrijebio je tako i Petra, Pavla, Andriju, Tomu i druge. Stavi se i ti na njegov popis, ima za tebe zadatak koji jedino ti na ovom svijetu možeš napraviti. Otkrit ćeš koji je to zadatak kada to napraviš. Kada ostaviš svoju lađu žalu i dopustiš mu da na tebe računa otkrit ćeš koliko su silne tvoje sposobnosti u njegovom planu i njegovim rukama. Tek tada ćeš osjetiti što to znači živjeti ispunjen život.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

41 − 37 =