Jedna iskrena molitva može vam pomoći da s jučerašnjim krhotinama ne započinjete današnji dan!

Jedna jednostavna iskrena molitva ujutro može promijeniti cijeli vaš dan.

Kao što jedna pozitivna misao može okrenuti vaša razmišljanja i obrazce ponašanja da svijet danas gledate u pozitivnom okviru, da ne kukate i ne žalite se, već da učinite ono što je u vašoj mogućnosti, tako i molitva ima čudesnu moć, moć da vaša vjera bude konkretna u svim pojedinim situacijama u kojima se nađete i da ta ista vjera ostavi plodove iza sebe.

Jedna jednostavna iskrena molitva ujutro može vam dati snagu da danas učinite ono čega se plašite, da ne predajete bitke prije nego što ste ušli u njih, da shvatite da to što jutros možete ustati, misliti, osjećati, govoriti, voljeti, raditi jest dar s kojim ste pozvani ovaj svijet učiniti boljim mjestom za život. Ona vam daje mogućnost da donesete Boga u ovaj svijet koji ga treba, svijet koji često izgleda kao pustinja u kojoj možete dobiti sve što poželite pod cijenu da na kraju izgubite sebe.

Jedna jednostavna iskrena molitva ujutro može vas pomoći da oblačan dan obasjate svojim osmijehom, da osamljenim i napuštenim ljudima pokažete da mogu računati na vas, i da svoje srce koliko god bilo opterećeno različitim brigama i nedaćama predate Bogu na olakšanje. Jer susret s Isusom jest najljepši početak dana, trenutak kada stvari koje izgledaju tako beznadno i hladno mogu dobiti novu nadu i novi smisao.

Jedna jednostavna iskrena molitva ujutro može vam pomoći da s jučerašnjim krhotinama ne započinjete današnji dan, već da shvatite da vjera u Boga nije samo neki dodatak vašem životu, već ono što vaš život čini onim što on jest. Tada se u danu nećete žuriti, iscrpljivati do krajnjih granica, već ćete naći vremena za stati, odmoriti se i ponovno potražiti Božju pomoć i blizinu da sve one darove koje ste dobili od Boga date da ovaj svijet bude bolji i da sve ono što činite bude na slavu Njegovu.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

+ 83 = 89