Kada dođe onaj osjećaj manje vrijednosti samo se sjeti koliko si važan u Božjim očima!

Kada dođe onaj osjećaj manje vrijednosti samo se sjeti koliko si važan u Božjim očima.

Kako god živio i koliko god bio snažan ne mogu te mimoići životne oluje. Koliko god se trudio zadržati pozitivan stav dođu trenuci kada se umoriš jer vidiš da se život pretvara u „korak naprijed, nazad dva“ i počinješ shvaćati da nije sve onako kako piše u knjigama i da oni koji te spremaju za život nekada ni sami nisu sigurni što je najbolje.

Kada dođe onaj osjećaj manje vrijednosti samo se sjeti koliko si važan u Božjim očima. Kada prođeš kroz razna odbijanja, tražeći srodnu dušu ili posao, tražeći društvo koje će te prihvatiti takvoga kakav jesi bez glume i maske na licu, vidjet ćeš da život traži kompromise. Što god bilo nikad ne kompromitiraj svoj obraz ili dušu, ne spuštaj se ispod one razine koja se zove „Božje dijete“ jer mnogo si veći nego što možeš zamisliti.

Kada dođe onaj osjećaj manje vrijednosti samo se sjeti koliko si važan u Božjim očima. Koliko god poraza u životu doživio njeguj i dalje stav zahvalnosti jer te ona drži da potpuno ne potoneš i počneš svijet promatrati samo kao neku crnu rupu iz koje nema izlaza. Štogod prošao znaj da ne postoje prečice do boljeg života i da sve zavisi od toga koliko ćeš vjere položiti u Boga i koliko ćeš truda dati svojim rukama?

Kada dođe onaj osjećaj manje vrijednosti samo se sjeti koliko si važan u Božjim očima. Sjeti se da te Bog treba za važne stvari! Zar ćeš se samo zatvoriti u svoju kuću i kukati i jadati? Talente koje si dobio moraš upotrijebiti i ispričati priču koju samo ti možeš. Postani svjestan Njegove ljubavi i otvori oči i srce za svaki novi dan i ljude u njemu. Vidjet ćeš koliko imaš posla u širenju Radosne vijesti da više nećeš imati razloga da te pritiska osjećaj manje vrijednosti.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

43 − = 35