Kada se čini da se u našem životu ništa ne događa tu Bog radi iza kulisa!

Kada se čini da se u našem životu ništa ne događa tu Bog radi iza kulisa.

Ponekad postoje razdoblja kada se čini da smo zaglavljeni u nekoj sivoj svakodnevici, te nemamo snage ići naprijed, niti se igdje vraćati. Dođu tako vremena da nam bude dosta i samih sebe, a kamoli onih brojnih pustih zahtijeva, ponuda, želja i željica koje od nas žele drugi. Postoje trenuci kada sve što započnemo osjetimo kao veliki teret i spremni smo odmah na odustajanje.

Kada se čini da se u našem životu ništa ne događa tu Bog radi iza kulisa. Ima onih momenata kada nas svaka riječ koju nam drugi uputi dođe kao sol na ranu, jer više nam je dosta dokazivanja, objašnjenja, uputa, savjeta, te više od svega želimo mir, jer svijesni smo da sami već trpimo posljedice svih pogreška koje smo napravili. Dođe tako ono razdoblje kada više nemaš snage boriti se protiv svojih strahova te odustaneš od svega što te tjeralo naprijed.

Kada se čini da se u našem životu ništa ne događa tu Bog radi iza kulisa. Kada osjećamo frustraciju jer nemamo ono što trebamo, ili kada nismo zahvalni za ono što imamo, kada nešto u nama nije na svom mjestu sve su karike lanca koji se trebam posložiti da bi se dogodila promjena, promjena starog čovjeka u novoga, preobazba onog čovjeka okrenutog prema sebi u čovjeka okrenutog drugome, preobrazba plašljivca u hrabrog čovjeka.

Kada se čini da se u našem životu ništa ne događa tu Bog radi iza kulisa. Bog priprema u našem životu prostor da se dogodi ono najbolje, ali samo ako mu prethodno dopustimo, samo ako mu predamo sve svoje bitke i kažemo „budi volja tvoja“. Bog će kroz sve naše krive poteze donijeti pravi potez, preko svih naših poraza pokazati pobjedu ali samo ako budemo dovoljno strpljivi u najtežim trenucima i imali vjeru u njega i njegov plan za nas.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

97 − = 87