Milost da se mogu potpuno posvetiti Tvome Srcu jest beskrajan dar

O, Gospodine Isuse, milost da se mogu potpuno posvetiti Tvome Srcu , jest dar koji nisam ničim zaslužio, i ne znam kako Ti izraziti zahvalnost za osobitu ljubav koju mi obilno iskazuješ. Osjećam da je ovo najvažniji trenutak za moj život. Želim Ti odgovoriti najvećom zauzetošću i gorljivošću.

Želim se posvetiti Tebi da bih odgovorio na Tvoje Božanske želje, vjerujući u Tvoju ljubav prema meni, predajući se Tvome Srcu i priznajući te jedinim Kraljem i Gospodinom. Želim Ti biti zahvalan za sve milosti koje sam dobio i za one koje ću jos dobiti, do najvećeg dara – vječnoga života.

Želim dati zadovoljštinu za sve svoje grijehe i grijehe svih ljudi, koji se čine prezirući Tvoje Božanske zapovijedi, za pogrde Tvoga svetoga Imena i uvrjede Tvoga Nebeskog Oca.

Odmakni od mene svaku zapreku koja me može spriječiti da služim tvome Presvetom Srcu, koje želi spasiti mnoge duše.
O, Božansko Srce Isusovo, znam koliko je moja jadna narav slaba, i da bez Tvoje milosti ne mogu izbjeći grijeh i ostati Ti vjeran. Znam da sve dugujem Tvome milosrdju, i da si Ti obećao milost osobite ljubavi svima onima koji ce se pouzdati u Tvoje Srce, koji ce mu se posvetiti, i koji ce se predati njegovoj ljubavi; bez brige kako ces Ti pripraviti događaje za njih, buduci da su oni sigurni da ih ljubiš više nego sto oni ljube sami sebe.

Zahvalan za ovaj plan Božje Providnosti, s pouzdanjem u Tvoju pomoć, ja se sav posvećujem Tebi, u potpunoj predanosti služenju, darivanju i odricanju, kojima si me Ti nadahnuo, siguran da ces Ti meni sve dati i da se mogu potpuno pouzdati u Tebe. Amen.

Izvor: Presveto Srce Isusovo I Bezgrjesno Srce Marijino

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

3 + 6 =