Možeš se osloboditi svojih negativnih navika, Isus te oslobađa!

Još danas se možeš osloboditi svojih negativnih navika ako svoje ruke staviš u Isusove ruke, svoje misli usmjeriš ka njegovim mislima i tako počneš živjeti svaki dan.

Prekinut ćeš tako onaj začarani obrazac ponašanja koji te čini robom onim nižim djelovima sebe i početi razmišljati da se ništa veliko ne postiže i ne postaje se bez žrtve i rada na sebi, i shvatit ćeš da je lako ići niz struju ali je potrebno mnogo snage da bi joj se suprostavilo.

Možeš se osloboditi svojih negativnih navika ukoliko tvoja želja za promjenom nadjača sve tvoje ostale želje, sumnje i strahove i shvatiš da kao dijete Božje zaslužuješ mnogo više od onoga da robuješ nekim nagonima, silnicima koje ti oduzimaju ono dostojanstvo koje imaš.  Možeš se osloboditi negativnih navika ukoliko biraš biti dosljedan novim odlukama koje donosiš i u molitvi preispituješ  sve obrasce svoga ponašanja ne zatvarajući ne pred čime oči.

Možeš se osloboditi negativnih navika ako se suprostaviš onom glasu u sebi koji ti govori da je nemoguće mijenjati se i da će te ljudi čudno gledati. Budi čvrst da ne poklekneš opet kada odlučiš da tvoj život može ići prema naprijed bez vraćanja onim stvarima za koje si nekoć mislio da bez njih ne možeš normalno i kvaliteno živjeti. Uz potporu tebi bliskih osoba i Božju pomoć u svakodnevnoj molitivi uskoro će biti vidljivi rezultati tvoje promjene.

Priznaj zato sebi svaku negativnu naviku i shvati da ti svaka od njih mnogo više oduzima nego daje. Neće se neki veličanstveni spektakl dogoditi preko noći, promjena ćeš se dogoditi onda kada ti budeš spreman, kada shvatiš da se tvoje predanje Bogu ne tiče samo jednog dijela tvoga života ili samo nekih područja u njemu, već potpuno i cijelovito predanje Božjoj volji koja će za tebe i od tebe napraviti nešto veliko i vrijedno.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

94 − 86 =