Oče, učini da uvijek budem dostojan tvoj sin

Oče, Ti sve znaš, Ti sve vidiš, Ti me poznaješ bolje nego ja sam: Ti sve možeš i ljubiš me!

Oče moj, jer želiš da Ti se uvijek utječemo, eto dolazim Ti s povjerenjem i molim Te zajedno s Isusom i Marijom … (ovdje se kaže željena milost).Na tu nakanu, sjedinjujući se s njihovim Presvetim Srcima i prikazujem Ti sve svoje molitve, moje žrtve i mrvljenja, sva svoja djela i veću vjernost svojim obavezama. (*)

Daj mi Svjetlo, Milost i Snagu Duha Svetoga. Utvrdi me u tom Duhu na način da Ga više nikada ne izgubim niti Ga ožalostim te da nikada ne dopustim da On oslabi u meni.Oče moj, molim Te u ime Isusa, Tvojega Sina! A Ti, Isuse, otvori Svoje Srce i metni u Njega i moje, zajedno sa Srcem Marijinim prikaži ga našem božanskome Ocu! Isprosi milost za me koju trebam!

Božanski Oče, prizovi Sebi sve ljude. Neka cijeli svijet proglasi Tvoju očinsku Dobrotu i Tvoje božansko Milosrđe! Božanski Oče, budi blag i čuvaj me gdje god bio kao zjenicu oka Svoga. Učini da uvijek budem dostojan sin/kćer; budi mi milostiv! Božanski Oče, slatka nado naših duša, budi obznanjen, čašćen i ljubljen od svih ljudi! Božanski Oče, neizmjerno dobro koje se izlijeva na sve narode, budi obznanjen, čašćen i ljubljen od svih ljudi! Božanski Oče, blagodatna roso ljudskoga roda, budi obznanjen, čašćen i ljubljen od svih ljudi! Amen!

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

2 + 5 =