Ozdravila sam od raka jer sam se molila Gospi!

Zagrepčanki Branki Kotarski Bingula (56) dijagnosticirali su 2005. godine maligni tumor dojke.

Operirali su je, a potom su joj odstranili maternicu. Samo dvije godine poslije pronašli su joj metastaze na plućima. Kaže da se zavjetovala Gospi i njezinim zagovorom Bog ju je posve izliječio. Liječnici su je poslali u bolnicu, uslijedila je operacija pri kojoj su izvadili tumor. Počeo je mučan i težak oporavak. Nakon kemoterapija imala je problema s maternicom i jajnicima pa su joj ih odstranili. Već sljedeće, 2007., metastaze su se proširile na pluća.

– Cijeli svijet mi se srušio. Činilo mi se kao da sam se svih ovih godina uzalud borila. Mislila sam: čim su tu metastaze i kraj je blizu! – prepričava Branka.
Premda se je rodila u katoličkoj obitelji, u crkvu je dotad išla više iz navike.
– Godinama sam imala Bibliju, a nikad je nisam uzela u ruke i pročitala. Nikad je nisam ni otvorila. A ipak sam se pitala: ‘Bože, zašto baš ja?’ I tada sam počela razmišljati o svom životu i vjeri – govori Branka.
U bolnici je čula priču žene kojoj su liječnici dali tek nekoliko mjeseci života, a uspjela je pobijediti rak. Odlazila je u Lupoglav, u Zajednicu Dobri pastir kod karizmatika, velečasnog Dražena Radigovića. Privučena pričom, i Branka je otišla u Lupoglav.
– Ljudi ondje mole i slave Gospodina, a velečasni polaže ruke na bolesne. Bog kroz njega ozdravlja. Već nakon prvog odlaska znala sam da me Bog neće ostaviti i da ću ozdraviti – objasnila je Branka.
Često se obraćala i Gospi u tihim, osobnim molitvama. Počela je hodočastiti u Međugorje. Nakon nekoliko tjedana pregled je pokazao da su metastaze nestale.
– Moja bolest je nestala kao da je rukom odnesena, i vjerujem da me je po Gospinu zagovoru ozdravio Bog – zaključuje ona sa širokim osmijehom na licu, držeći uredne nalaze u ruci.

fra Petar Ljubičić, www.medjugorje-info.com

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

− 1 = 4