Po ovom će svi znati da ste moji učenici

Po ovom će svi znati da ste moji učenici: ako budete znali da je sve to što imate dar koji ste dobili s neba i koji morate širiti dalje.

Po ovom će svi znati da ste moji učenici: ako i u trenucima kada vam je teško ne odustanete od započetog puta već nastavite ići dalje.

Po ovom će svi znati da ste moji učenici: kada počnete pokazivati svoje milosrđe i prema onima koji vas ponižavaju, pogrđuju i podcjenjuju.

Po ovom će svi znati da ste moji učenici: kada svakoga dana načite prepoznavati znakove vremena u svom životu i živite po njima.

Po ovom će svi znati da ste moji učenici: kada vjerujete i onda kada se čini nemoguće i kada pomažete usprkos tome što vam neće biti vraćeno.

Po ovom će svi znati da ste moji učenici: kada naučite gledati u bolju budućnost usprkos bezizlaznim putevima na kojima se nađete.

Po ovom će svi znati da ste moji učenici: kada naučite svoja ramena podmetati ljudima koji su umorni i razočaranima vraćati nadu.

Po ovom će svi znati da ste moji učenici: kada dopustite Božjoj riječi da u vama bude jača od svih strahova i sumnji i samo po njoj donosite odluke.

Po ovom će svi znati da ste moji učenici: kada svojim djelima i cijelim svojim životom budete pokazivali i svjedočili ono što usnama govorite.

Po ovom će svi znati da ste moji učenici: ako budete imali ljubavi jedni za druge. Eto, po tome će vas svi prepoznati po ljubavi i samo po ljubavi.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

− 3 = 1