Približi se Isusu svaki dan ovim koracima!

Čuti Boga u buci ovoga svijeta

Kako čuti Boga u buci ovoga svijeta. Jednostavno. Smanji količinu buke u svom životu. Oslobodi se stvari koje ti ne trebaju, stvari koje te vezuju i nakon čijeg konzumiranja se osjećaš još prazniji. Povuci se u tišinu i samoću života.

Svaki dan živjeti s njim

Kada naučiš živjeti s Isusom onda ti je svaki novi dan jedna nova avantura. Mir i slobodu koju tada primaš ne bi prodao ni za kakvo blago ovoga svijeta jer ti jedino on omogućava da duboko i intezivno svjedočiš  ljepotu života.

Podsjeti se svih svojih obećanja

Možeš li se podsjetiti svih obećanja koja si Bogu jednom dao? Dakako da ih ima mnogo. Kako se osjećaš sada kada pred sobom vidiš da cijela rijeka obećanoga nije ispunjenja? Zasigurno ne lako. Na tom osjećaju žaljenja počni graditi svoj novi život s njime.

Dopusti Bogu da osvoji tvoje srce

Dopusti Bogu da osvoji tvoje srce. Nemoj ga držati zarobljenoga u jednoj ispraznoj konstrukciji koja je daleko od pravoga života. Kada Bog osvojo tvoje srce tvoje tijele će primiti snagu kojom ćeš i brda moći premještati. Otvori se njemu.

Pitaj se „Što Bog želi od mene“

Svakoga dana pitaj se „Što Bog želi od mene“? Osluškujući poticaje i odgovore na to pitanje tek tada ćeš shvatiti da si stvoren za mnogo veće stvari nego što misliš. Tada ćeš u svom životu pronaći jednu duboku svrhu ljubavi i služenja drugome koja će ispunjavati svaki dan tvoga života.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

1 + 6 =