Sin poljupcima probudio paraliziranu majku iz kome

Mali Kinez je provodio svaki dan pored nepomične majke, koja se nalazila u komi, a probudio ju je njegov glas nakon tri godine vegetativnog stanja. Gao Kuianbo (2), iz Kine, mjesecima je sjedio na postelji pored majke koja je bila paralizirana i u komi, žvakao joj je hranu, davao joj zalogaje i obasipao ju je poljupcima, da bi se Zang Rongksiang u svibnju probudila iz kome i upoznala svoje dijete prvi put.

Rongksiangova nije ni znala da je bila trudna kada je doživjela prometnu nesreću 2010., koja ju je dovela u stanje kome.Kada je Zhang hospitalizirana poslije nesreće, doktori su obavijestili muža da nosi plod djeteta i da se nikada neće oporaviti. Narednih 5 mjeseci muž Gao je brinuo o svojoj ženi kod kuće, dok nije došla u stabilno stanje kada su liječnici mogli izvrše carski rez, da bi izvadili bebu iz maternice. Beba Gao je nekim čudom preživijela traumu.

Mali dječak je provodio svaki dan pored majčine postelje. Onda, na iznenađenje liječnika, majku je probudio glas sina u svibnju ove godine. Zhang je u početku mogla gutati hranu, ali nije mogla žvakati. Da bi izbjegli bolničku, davana joj je normalna hrana koji joj je Gao Kuianbo sažvakao i nježno stavljao iz svojih u njena usta.

Izvor: Magazin.ba / telegraf / smedia

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

5 + 4 =