Skupljanje starog papira i treći dan vjeronaučne olimpijade

Trećeg dana Kaštelanske vjeronaučne olimpijade na red je došla tradicionalna akcija sakupljanja starog papira koja je u poslijepodnevnim satima održana u Katoličkom domu K. Novi.

Sakupljeno je nešto više od pet i pol tona papira. Zbog lošeg vremena akcija će se održati i u četvrtak 2.2. od 17 do 18 sati na istom mjestu za one koji danas nisu mogli doći. Sutra ćemo objaviti trenutačni poredak ekipa po školama.

Do danas na olimpijadi sudjelovala je 91 ekipa. Slijede prijave za internetsko natjecanje koje će se održati u subotu 4.2. u 10 sati za Malu olimpijadu (III., IV. i V. razredi) i u 11 sati za više razrede (VI., VII. i VIII. razredi). Pratite nas na ovoj stranici. Prijave za internetsko natjecanje do petka navečer.

 

Kako se prijaviti na internetsko natjecanje?

Zainteresirana ekipa treba poslati poruku sa e-maila jednog svog člana na e-mail učitelja: zuvela.mario@gmail.com ili mario.radunic@gmail.com  najkasnije do petka 3.2.2017. navečer. U poruci navedi: svoje ime i prezime, imena i prezimena svih članova ekipe, razred i ime škole koju pohađate. Nakon tvoje prijave dobit ćeš porukom sve informacije za subotnje natjecanje. Ekipa koja se do petka ne javi e-porukom ne može nastupati na internetskom natjecanju.

 

Najuspješnije ekipe koje su sakupile više od 300 kg starog papira, srijeda 1.2.2017.

 

rang Zaporka – šifra razred kilograma papira
1. SVETA TEREZIJA 6. C 564  kg
2. SVETI NOFAR 7. B 444  kg
3. POVIJEST JEDNE DUŠE 8. C 351  kg
4. PAPA PAVAO III. 3. D 317  kg
5. SVETA LUCIJA 4. A 316  kg
6. PAPA HADRIJAN II. 8. D 312  kg
7. FRA VJEKO ĆURIĆ 7. A 307  kg
8. SVETI STJEPAN 7. B 304  kg

 

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

75 − 70 =