Svaki put kada kažeš da te je nečega strah vrijeme je da nešto prepustiš Bogu!

Svaki put kada kažeš da te je nečega strah vrijeme je da nešto prepustiš Bogu.

Svaki put kada unutar sebe osjetiš neku prazninu znak je da si prije toga zaboravio na Boga. Možda si mislio da te različite stvari koje se na reklamama nude mogu doista učiniti sretnim ako ih posjeduješ. Ali prljava je to igra manipulacije koja nema kraja i koja je progutala mnoge ljude i koji su je odlučili prestati igrati kada su vidjeli kakve posljedice donosi.

Svaki put kada kažeš da te hvataju sumnje vrijeme je da nešto prepustiš Bogu. Svaki put kada primjetiš da te roj negativnih misli koje prolazi tvojom glavom uvjerava da život nema smisla i da nema potrebe za bilo što se u životu boriti, to je znak da si zaboravio na ljubav Božju koja ti svakoga dana daje nove snage da napraviš ono što možeš, da život gledaš pozitivno i da vjeruješ u bolju budućnost kakva god bila sadašnjost.

Svaki put kada kažeš da je postavljanje i ostvarivanje ciljeva besmisleno i kada nakon nekog vremena shvatiš da je tvoj život postao lutanje u začaranom krugu vrijeme je da ponovno počneš računati na Boga. Vrijeme je da preispitaš samoga sebe i uočiš stvari koje su te udaljile od njega, rješih ih se i kreneš naprijed zajedno s njime. Samo s Bogom tvoj put ima cilja i tvoj život ima smisla koliko se god činio težak i koliko god oblilovao problemima.

Svaki put kada se osjetiš samim i kad pomisliš da u tvom životu ništa ne funkcionira, i kada ti riječi utjehe koje ti nude drugi ljudi izgledaju samo kao prazne floskule i kada ti dođe da od svega negdje pobjegneš i vrištiš misleći da će ti nakon toga biti bolje, tada samo zastani i prepusti sve to Bogu. Bog će pronaći način da u tim krivim crtama tvoj život dovede u red i vrati ti mir kojega tako snažno trebaš i želiš. Samo se prepusti njemu.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

3 + 3 =