SVAKI TRENUTAK JE DRAGOCJEN

Kad su Josh i Robbyn Blick doznali da im sin, koji se tek trebao roditi, ima genetski poremećaj zbog kojeg je vrlo mala šansa da se uopće rodi, a ako se to i dogodi, život će mu zbog niza oštećenja unutarnjih organa biti kratak, odlučili su proživjeti svaki dan zajedno s njime, koliko ih bude.

Mali Zion Isaiah rođen je 11. siječnja 2014. s tek nešto više od 2 kilograma, a svojih 10 dana života proživio je okružen velikom ljubavlju.

Roditelji su zajedno s još četvoricom njihovih sinova snimili dragocjene trenutke sa Zionom i napravili dirljivi video putem kojeg su podijelili nježne trenutke od Zinova rođenja do proslave njegova prvog tjedna života, okruženog braćom.

Josh i Robbyn istaknuli su da ih je Zionov kratak život naučio o Božjoj ljubavi i nadi poslije smrti.

„Moj dragi, predivni Zione, ti si moj dar. Svaki tvoj udah bio je za nas savršenstvo Božje ljepote. Svaki otkucaj tvojega srca bio je količina ljubavi. Slušao si dok ti je tata govorio i okretao si pogled prema njemu. Ljubila sam tvoje lice milijun puta i voljela bih da sam mogla još toliko“, govori majka Robbyn u videu.

Roditelji su saznali da beba ima Edwardsov sindrom u 20. tjednu trudnoće.

„Naš je izbor uvijek život i željeli smo mu dati priliku“, rekla je Robbyn.

„Želim ti reći da nisi trebao biti ni velik ni glasan da bismo te primijetili. Nisi trebao stati za govornicu niti napisati knjigu da bi privukao našu pažnju. Bio si tu. Zapravo, u ovih 10 dana na zemlji učinio si više nego što sam se ikad nadao. Želim da znaš da se ponosim tobom“, rekao je Josh u videu.

Obitelj je zahvalila Zionu za sve što ih je naučio u svom kratkom životu i što ih je približio Bogu.

„Zbog njega nam je Nebo sada bliže srcu. Tvoja ljubav prema njemu podsjeća nas za što živimo i hvala što si nam ga darovao“, poručila je obitelj.

 

Izvor: www.laudato.hr/

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

85 + = 90