Svakoga dana pokreni revoluciju ljubavi!

Svakoga dana pokreni revoluciju ljubavi. Pomakni se sa mjesta na kojem stojiš i vidjet ćeš koliko je potreba u svijetu oko tebe.

Nećeš se više žaliti na depresivnost, manjak volje, nedostatak snage kada jednom uđeš u odnos s osobom koja je ranjena, osamljena, nepravedno osuđena, obespravljena jer će jedan dio tebe osjetiti njenu bol i poželjeti da je smiri, da bude rame na koje će se nasloniti i da makar malo vratiš ono što su drugi oduzeli.

Pomahnitaju ljudi kada nemaju nade i cilja, ne zato što je nešto strašno u njihovim životima, nego zato što nemaju načina ispuniti nečim svoj život, a praznina boli više od svega. Ispuni svoj život ljubavlju, pokreni revoluciju ljubavi u kojoj više nećeš biti pasivni promatrač svijeta oko sebe, već ćeš preuzeti odgovornost da promijeniš ono što možeš promijeniti, da doneseš nadu gdje je nama, da budeš čovjek tamo gdje se svi pretvaraju da su nešto više od toga.

Svakoga dana pokreni revoluciju ljubavi svojom jednostavnošću, iskrenošću, toplinom, suosjećajnošću kojom ćeš pristupati drugima. Nećeš se više držati kao neki nedodirljvi spomenik. Kada shvatiš da nisi ništa veći od drugih osjetit ćeš koliko tvoje srce već kuca za druge i koliko te ljubav prema njima čini boljim i snažnijim čovjekom.

Dopusti Bogu da svakoga dana u tebi zapali plamen ljubavi i da tvoja blizinu na ovom svijetu čini razliku. To je jedini način da se othravaš mentalitetu ravnodušnosti i malodušja i da shvatiš da je ljepota života  u tome kada predemo Bogu svoje talente i sposobnosti i damo da njima mijenja ovaj svijet. Svaki dan dobivaš jednu novu priliku, iskoristi današnji dan da pokreneš revoluciju ljubavi makar jednim malim činom ljubavi. U Božjim očima takve stvari nisu malene.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

− 4 = 1