Tyson Fury: Ako je Bog na prvom mjestu, sve će biti dobro – vjera je moja snaga

Odmah nakon proglašenja Fury je otkrio i tko mu je pomogao da dođe do naslova.

Svijet slavi novog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji. Tyson Fury prekinuo je dugogodišnju dominaciju Vladimira Klička jednoglasnom odlukom sudaca, a odmah nakon proglašenja Fury je otkrio i tko mu je pomogao da dođe do naslova. Ne, nije riječ o treneru. Ovaj Britanac irskog porijekla zahvalio se Isusu.

– Koristio sam svoje kratke direkte, svoju agilnost. Ali mi je snaga Isusa donijela pobjedu. Moj Gospodin, moj spasitelj. Zahvaljujem se u svemoćno ime Isusa”, kazao je u uvodu pobjedničkog govora Fury.

Novi svjetski osobito je ponosan na povijest svojega naroda i na njegovu vjeru koju je otkrio tek prije nekoliko godina i to zahvaljujući svojem ujaku i od tada svoju vjeru hrabro i odvažno svjedoči u svakoj prilici.

– Nastojim ići u crkvu svake nedjelje i često čitati Bibliju, no ne uspijevam onoliko koliko bih trebao. To mi daje snagu i svijest da me ako je Bog sa mnom u kutu nitko ne može pobijediti – siguran je Fury, a onima koji ga ismijavaju zbog njegova javnog svjedočanja poručuje:

– Ako se ja budem sramio Boga i on će se mene sramiti. Ako je On na prvom mjestu, sve će biti dobro. Vjera je moja snaga, ne slabost – i ona mi pomaže.

Izvor: Dnevno.hr i Bitno.net

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

+ 86 = 95