Upoznaj Božju ljubav!

Upoznaj Božju ljubav, upoznaj je u svim trenucima svoga života a prije svega u onim teškim.

Znaj da nisu sve stvari onakvima kakvima se čine. Kada umornu majku iza ponoći po treći put probudi plač njene dvomjesečne bebe nije lako ustati i smiriti dijete, ali to radi njena ljubav. Iako neke stvari izgledaju kao prokletstvo, one su zapravo blagoslov na kraju. Samo sačekaj vrijeme i vidjet ćeš se kako će se sve stvari pokazati u svom pravom svjetlu i znat ćeš jesi li dobro učinio.

Duboko u sebi znaš da ne treba ići linijom manjeg otpora, da se ne treba prilagođavati svijetu. Nemoj da te netko zavede nekim lažnim obećanjima o uspjehu preko noći, o sreći koja dolazi samo na tvoje vlastite želje. Ne nasjedaj na prevare kojih je pun ovaj svijet o putevima do nekog fiktivnog unutrašnjeg sebe. Ako si svijestan da si Božje dijete nećeš se kompromitirati stvarima koje te nisu vrijedne, zadržat ćeš svoje dostojanstvo u svim situacijama, pa i u onim najtežim.

Upoznaj Božju ljubav koja se nalazi u svijetu oko tebe. Sve stvoreno što te okružuje Božji je dar tebi, dar ti je to da i i ti naučiš davati sebe drugima. Kada prekineš taj obrazac darovanja, neće kod tebe ostati svi oni darovi koje si primio, kod tebe će ostati neispunjenost jer nisi nastavio niz života, nisi nastavio s onim za što si stvoren, a to je da daješ ljubav koja je potrebna i tebi i drugima da bi rasli, razvijali se i postali svijesni sebe i Boga.

Upoznaj Božju ljubav, ona će te izvući kada potoneš, ona će ti dati snage kada drugi okrenu ti leđa, i doživiš razočarenja. Ne odustaj od sebe jer Božja ljubav nikada ne odustaje od tebe, čak i u trenucima kada se cijeli svijet tvoj ruši ona ti može dati ono jedino što ti u tom trenutku treba – unutarnji mir i saznanje da je Bog s tobom. Božja blizina je tvoj prolaz s onu drugu stranu života, sve što trebaš jest uzvratiti svoju ljubav na njegovu i tu ćeš pronaći pravi smisao svog života.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

− 5 = 1