VIDEO: Anđele čuvaru mili – Zagrepčanke i dečki

Plesni zbor Zagrepčanke i dečki ove godine slavi svoj 25. rođendan. Prva proslava koju smo organizirali bila je u svibnju, naš koncert u KD V. Lisinski, a druga proslava je uskoro u predivnoj Palači Dverce, u kojoj smo već snimili i jedan spot za pjesmu Vila rođendanka.

Danas slavimo blagdan trojice arkanđela koji se imenom spominju u Bibliji: Mihael, Gabriel i Rafael, a iz Plesnog zbora Zagrepčanke i dečki stiže predivan spot Anđele čuvaru mili koji su snimali u Varaždinu, Muzeju anđela i Anđelinjaku. Najdražu nam molitvu koju sva djeca vole, uglazbio je profesor Slavko Olujić!

Oduvijek se trudimo biti inovativni i pružiti što bolju edukaciju djeci, a vrlo važan faktor nam je da je djeci naš rad interesantan i zabavan, jer to je najbolji način učenja. Najvrjedniji članovi zbora uz pjevanje, bave se i plesom u našim grupama La dance i Cro dance, zatim sviraju i pjevaju uz gitaru, govore poeziju, bave se voditeljskim poslom, pa čak na koncertima sami vode i programe! Trudimo se biti drugačiji, zanimljivi i pružiti djeci što više radnih zadataka, kako bi svatko pronašao nešto za sebe u čemu će se istaknuti.

Ove godine počeli smo intenzivno snimati i spotove za naše pjesme, do sad snimili smo ih čak 14, a tim tempom planiramo i dalje.

Sve naše spotove možete pogledati na našem YouTube kanalu: https://www.youtube.com/channel/UCMmNAXoSeFnVNnqxVGfZPZw

U umjetničkom i odgojnom radu s mladima, bavljenjem vrijednim i edukativnim sadržajima, nastupajući na koncertima i televiziji, uvjereni smo da činimo golem pomak u promicanju kulture i običaja te stvaranju bolje odgojenih i tolerantnijih mladih ljudi, sklonih dobroti, ljubavi, miru i nenasilnom rješavanju problema u užoj i široj zajednici.

Svake godine donosimo novi projekt, a posebice smo ponosni na projekte Nasilje nije hrabrost, Volim Hrvatsku – o ljudima i vrijednostima u Lijepoj Našoj, Njegovo veličanstvo dijete – pjesme o pravima djece, Pjevam Zagreb – pjesme posvećene našem gradu Zagrebu, Mama i tata to su cvijeta dva – obiteljske pjesme, Pjevam dobrotu, Stop nasilju, Mir se svijetu naviješta – božićne pjesme, Pjevam Andersena – pjesme bajke, Na kraju tunela točkica bijela – pjesme vedrine, nade i vjere u vlastite snage, Knjigoljupci i mnogi drugi.

Naše nogometaše pratili smo na Svjetskom nogometnom prvenstvu s pjesmom: Naprijed Hrvatska:

Ponosni smo i na naše pjesme nosioce projekata:

Korak u život

Vila rođendanka (Udruga Mali Zmaj)

Želim život Ana Rukavina:

Utrka Terry Run:

Zatim opjevali smo sve igre naših starih, igre naših mama, tata, djedova i baka, igre tipične za Hrvatsku:

Hula hop: https://youtu.be/0Dfi1p-5EcM ,
Lanac probijanac: https://youtu.be/WhDhCgc1hcg,
Leti,leti, Školica, Gumi-Gumi, Care,care gospodare, za koje tek planiramo snimiti spotove.

Sva nadarena djeca i s puno ljubavi prema pjesmi i plesu mogu nam se javiti na naš email: zagrepcankeidecki@gmail.com ili na broj 0913861727 vezano za informacije o upisima u Plesni zbor Zagrepčanke i dečki.

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

98 − = 89