Ženo, stavi Boga u svoje srce i pronađi se u Božjem srcu!

Ženo, nemoj da te dira tuđa zloba, zavist, pretvaranje, gluma. Budi ono što jesi i čuvaj one lijepe emocije u sebi kao svetinju.

Nemoj da te povrijedi to što te netko ne zna cijeniti i što gleda samo ono što si ti izvana. Veličina je u tebi! Neizmjerna veličina. Život je prekratak da pristaješ uz nešto čega nisi vrijedna, koliko god nekada novaca u to potrošeno. Ne trebaš se dokazivati nikome, nositi ono što nose i drugi, izlaziti na mjesta na koja izlaze drugi, govoriti ono što govore drugi. Imaj svoju priču i piši je onako kako ti želiš, osjećaš i zaslužuješ. Što te briga što će drugi reći. Budi svoja, jedinstvena i neponovljiva!

Ženo, više čini ono što te čini sretnom i usrećit ćeš mnoge oko sebe. A svima onima koji su te povrijedili, omalovažili ili podcijenili poželi sretan put i kreni za svojim snovima, kreni tamo kamo osjećaš da vrijedi ići. Kreni s osmijehom na licu bez obzira što ti život donio. Kreni kao najhrabriji borac jer to i jesi. Pronađi nekoga vrijednog truda, nekoga tko će se istim žarom boriti za tebe. Vidjet ćeš, ljepota tvoje duše zablistat će već danas. Vidjet ćeš i uživati u njoj, uživati u svakom trenutku kojega ti život donese. Pusti ono što je bilo! Ženo, stavi Boga u svoje srce, pronađi se u Božjem srcu i budi sretnica koja svojim postojanjem čini ovaj svijet čini boljim mjestom za život.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

5 + 5 =