Korizmene e-duhovne vježbe na portalu Duhovnost.net

Ovu korizmu započinjemo naš zajednički duhovni hod prema Uskrsu e-duhovnim vježbama na našem portalu pod nazivom Korizmeni put kroz pustinju.

Svakoga dana na našim stranicama moći ćete pronaći razmišljanja i molitve koje piše vjeroučitelj Darko Rapić. Uz njih nalazit će se i pojedini zadatak koji će vam pomoći u cjelovitoj izgradnji osobe, uključujući tijelo i duh, um i osjećaje. Kroz naredno razdoblje ove će vam vježbe biti pomoć kako biste dopustili Bogu da oblikuje vašu nutrinu.

Ove duhovne vježbe nazvali smo „Malom školom poniznosti“  jer poniznost nije ništa drugo doli prihvaćanje istine o sebi. Upravo nas i početak korizme podsjeća na jednu važnu istinu: „Spomeni se da si prah i da ćeš se u prah pretvoriti“, a konačan cilj ovih vježbi jest da bi se čovjek „obratio i vjerovao Evanđelju“.

Da bismo imali povratnu informaciju o tome koliko nas prolazi ove duhovne vježbe i međusobno se utvrđivali u vjeri, ukoliko želite možete u komentar na našoj facebook stranici pojedinog razmatranja svakoga dana upisati vašu kratku molitvu ili zahvalu Bogu, ili možda samo napisati poneki izraz hvale i slave Bogu. Sve vaše molitve prenosit ćemo na Svetim misama i Euharistijskih klanjanjima tijekom Korizme.

Ukoliko na koncu ili tijekom ovih e-duhovnih vježba budete imali potrebe izraziti svoje svjedočenje i promjenu koju je Bog učinio u vašem životu ili jednostavno podijeliti svoje osjećaje i razmišljanje pošaljite nam svoje svjedočanstvo u naš inbox, te ukoliko budete željeli mi ćemo vaše svjedočanstvo i objaviti na našem portalu. Ukoliko vam više odgovara da duhovne vježbe dobijete na vaš e-mail račun mi ćemo vam ih poslati u PDF-formatu.  Neka nam ove duhovne vježbe svima zajedno budu poticaj za intezivniji rast u vjeri!

Ovdje se možete prijaviti za e-duhovne vježbe!

Vaše ime (obavezno)

Vaše prezime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Dokažite da niste računalo: 50 + = 59

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

70 − 69 =