Zlatko Sudac: Približite se Ljubavi koja se rađa!

Ljubav ne može ne Rađati, Ljubav ne može ne Stvarati, Ljubav ne može ne biti Kreativna, Ona sama jest Kreacija.

Ljubav Stvoriteljeva u svom Misteriju i Veličini stoji, i jest, u Početku bezvremenskom Zasjala u svom Bogatstvu duhovnog i materijalnog Stvaranja. Ljubav ne može ne ekspandirati, ona ne može ne biti darovana. Što je bilo prije Velikoga Praska? Bila je Ljubav, oduvijek i zauvijek. Ljubav – Sam Stvoritelj, nije mogao ostati Sam za sebe, jer to ne bi bila Ljubav. Ljubav nije svrha samoj sebi.

Svo Bogatstvo Života, sav Misterij Postojanja, sve što na fizičkoj ali i na psihičkoj, duševnoj i duhovnoj Stvarnosti proživljavamo, uviđamo i osjećamo, tek je početak, uvertira najljepše avanture Života, avanture Postojanja u Ljubavi za svu Vječnost. Jednom Rođeni i pozvani na Život – Zauvijek Živimo!!!

Oni koji ljube Crkvu Kristovu, Crkvu – misleći na ono Istinsko što taj pojam u sebi sadrži, ovih se Svetih Dana spominju trostrukog Ljubavnog zahvata Stvoriteljeva u našu povijest i trostrukog ispunjenja Stvoriteljevih najdubljih Ljubavnih Čežnja.

Prvo – naša Ljubav Krist, Utjelovljeni Čovjekoljubac, dolazi kao Spasitelj koji se Rodio u konkretnom vremenu i konkretnom mjestu, Betlehemu, te svojim Utjelovljenjem i preuzetom Tjelesnošću Posvetio svu Materiju.
Drugo –  naša Ljubav Krist svakodnevno dolazi, tu je s nama, u nama, po Otajstvima, po Duhu Svetom, uvijek nazočan u Životu koji se ostvaruje u Ljubavi. U Životu koji ima smisla jedino ako stoji u Ljubavi, za Ljubav i po Ljubavi.
Treće – Tvoj Slavni Dolazak Iščekujemo. Dolazak u Slavi, Dolazak koji će Okruniti svaku Patnju iz Ljubavi proživljenu, Okruniti sve što je u Ljubavi i za Ljubav nastalo, koji će otrti svaku Suzu Malenoga i Potlačenoga. Pravda će se i Istina sastati, sastati u Ljubavi koja je jedini smisao svake ljudske sudbine. Sve one milijarde ljudi što takozvana zapadna znanost predmnijeva da su mogle živjeti na ovom planetu od postanka svijeta, svi i sve sastat će se u Ljubavi i postati Sama Ljubav!!!

Ne bojte se Ljubavi, prihvatite Milost Ljubavi, približite se Ljubavi koja se Rađa!!!

Izvor; www.velecasnisudac.com

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

− 5 = 4