VIDEO: Svjedočanstvo Blanke i Joška Vlašić


Uoči Drugog nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji koji se održao 19. travnja 2015. godine na Trsatu u Riječkoj nadbiskupiji, o svojoj vjeri svjedočili su Blanka i Joško Vlašić. Poslušajte njihovo svjedočanstvo!

O sportskim uspjesima i medaljama najbolje hrvatske atletičarke Blanke Vlašić zna gotovo cijeli svijet. Od niza njezinih postignuća, svakako je najistaknutiji skok od 207 cm u Stockholmu 2010. godine, kada je ostvarila drugi najbolji rezultat svih vremena. No da je Blanka Vlašić osvjedočena vjernica manje je poznato.

“On je bio uvijek tu, On me zvao, a ja sam ta koja sam okretala glavu i nisam imala raspoloživo srce. Često bih zazvala Boga ali to nije bilo onako kako treba, to nije bilo Tata, to nije bilo Abba, nije bilo iz vjere da je On stvarno tu, na kraju svakog dana, da Mu dođem, da Mu se izjadam, isplačem i pohvalim. Nisam znala ni da je to ljubav koja nikad ne razočara”, pričala je Blanka kroz suze, ističući da je ta spoznaja danas za nju najveće bogatstvo i dar.

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

70 − = 62