Bog ne želi da od svoga života radite dramu, uradite ga zahvalom njemu!

Bog ne želi da od svoga života radite dramu. Dao vam je život da učinite nešto lijepo od njega za druge ali i za sebe.

No ono što se loše događa u vašem životu tu je da vas nešto nauči, da pogledate jeste li možda skrenuli sa njegovog puta, je li vam možda neki lažni sjaj zaslijepio srce. Prihvatite poteškoće kao dar koji vas čini jačim i shvatite da postoje različiti oblici križa i da nije identičan svačiji križni put.

Bog ne želi da od svoga života radite neku dramu, želi da mu prepustite teškoće, da naučite svakoga dana računati na njega a ne se prepuštati različitim trivijalnim idejama i iskustvima nakon kojih ćete biti još prazniji i pitati se zašto se čini da život nema smisla. Bog želi da svojim životom zapalimo svjetlo u životima drugih da ne gledaju ovaj svijet kao neku mračnu rupu već kao mjesto gdje smo svi pozvani živjeti u ljubavi.

Bog ne želi da od svoga života radite dramu, želi da mu stavite ruke na raspolaganje i vidjet ćete kakvim će vas sve darovima iznenaditi. Kad je srce otvoreno čuda se počinju događati. Nemojte gledati na to tko vas je povrijedio, tko vam je što napravio, počnite gledati kakve sve potrebe imaju ljudi oko vas i što možete učiniti da im olakšate svakodnevicu. Njegova ljubav i vaša dobra ruka prema drugima zacjeljuju svaku ranu.

Od svoga života napravite zahvalu njemu. Ako i ima stvari s kojima niste zadovoljni, prikažite mu ih kao svoju žrtvu a onda krenite njegovim putevima. Teška vremena znaju napraviti dobre ljude jer ih više usmjere na Boga i shvate da bez njega zapravo ne mogu ništa. Vaš životni vijek nije ni prekratak, ni predug, točno je onakav kakav treba biti da pokažete svoje pouzdanje u Boga i da s njime planirate i živite svaki novi dan.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

1 + 4 =