Bog te voli

Da li si kad posumnjao da te Bog voli? Možda misliš da nisi vrijedan Njegove ljubavi? Ili da nisi dovoljno dobar i da nisi zaslužio Božju ljubav?

Pretpostavljaš li da bi se trebao najprije popraviti da bi te Bog mogao voljeti? Sve su to zamke koje nas sprečavaju primiti Božju ljubav. Ovaj će ti članak pomoći razumjeti Božju ljubav, kako ona dolazi u čovjekov život i kako ju možeš primiti. To može uvelike promijeniti kvalitetu tvog života. Od sveg srca ti to želim.

Nedavno, moleći se, pitao sam Boga koja bi najvažnija poruka bila koju bi trebalo reći njegovom narodu. Došla mi je riječ: „Reci mom narodu da ih volim! To im je najpotrebnije čuti.“ I te riječi koje sam dobio u molitvi stalno su mi se ponavljale: „Reci im da ih volim.“ Nekoliko dana poslije te poruke došla mi je u ruke knjiga Joyce Meyer „Reci im da ih volim“, za koju ni znao nisam da postoji. Ostao sam zatečen pred tim, jer sam vidio koliko je Bogu važna ta istina. Zato, želim ovim člankom podijeliti s vama poruku Božje ljubavi. Vjerujem da je Bogu stalo da ta poruka dođe do srca svakog njegovog djeteta. Od svih poruka Biblije, ovo je možda najvažnija, jer je ona temelj i za  naše spasenje, oslobođenje i iscjeljenje.

BOG TE VOLI JEDNAKO KOLIKO I ISUSA

Ljudi imaju potrebu da budu voljeni. Bog nas je takvima stvorio. Bez ljubavi – dijete umire. Bez ljubavi – čovjek umire. Bez ljubavi – život umire, i brak i obitelj. Ništa ne može opstati bez ljubavi. Bog nas je takvima stvorio. Mnogi vjeruju da Bog voli svijet i da voli Isusa, ali im je teško vjerovati da voli baš njih. Ipak, Biblija nas uči da Bog voli ljude jednako kao i Isusa. On tebe voli jednako koliko i Isusa!! Kad bi imao otkrivenje o toj ljubavi, vjerujem da bi čitav dan hodio, kličući od radosti! Kad bi spoznali tu ljubav Božju i prihvatili je u svoje srce, počeli bi služiti ljudima u istoj snazi u kojoj je služio i Isus.

Velika promjena u čovjekovom životu će se dogoditi kad shvatimo da nas Bog voli. Ne da to bude spoznaja na intelektualnoj razini, jer te ona sigurno neće promijeniti, nego – duhovna spoznaja, tj. spoznaja srcem – u dubini čovjekova bića. Trebamo moliti za otkrivenje Božje ljubavi.

vlč. Dražen Radigović, www.dobripastir.com 

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

89 − 82 =