Bog ima planove za tvoj današnji dan!

Ima Bog planove za tvoj današnji dan, ali pitanje je na tebi, želiš li ih upoznati, želiš li ih živjeti.

Imaš li snage povući se malo sa strane i u tišini molitve tražiti njegovu volju. Želiš li pustiti ono što je prošlo i na što si se navezao ili ćeš se toga grčevito držati bez obzira što se oko tebe događalo ili kuda god išao. Želiš li raditi na sebi ili ćeš samo pustiti život da ti se događa onako kako ti dođe i kako ti osjećaji kažu.

Ima Bog planove za tvoj današnji dan, ali pitanje je na tebi, jesi li spreman pogledati u visinu,  napraviti veću perspektivu  i shvatiti da je život mnogo veći od tvojih briga, otkriti kako tvoj pogled unutar sebe mijenja način na koji gledaš druge ljude.  Ima Bog planove za tvoj današnji dan ali jesi li spreman za zahvalnošću pogledati na sve ono što je bilo i prepustiti mu bilo dobro ili loše, bilo lijepo ili teško.

Ima Bog planove za tvoj današnji dan i zna od čega tvoje srce pati, zna kakve ti se misli roje po glavi i želi te tim svojim planom osloboditi od svega onoga što te nije dostojno i što te ponižava, želi ti sa tim svojim planom pokazati kako i ti možeš mijenjati svijet. Ima Bog planove da tvoj život ne bude samo gledanje kako drugi ljudi žive, slušanje što rade, već duboko iskustvo ulaska u sve dimenzije ljudskih potreba i njihovo ispunjenje.

Ima Bog planove za tvoj današnji dan, i možeš ga otkriti u sitnicama koje ti daje, ljudima kojima te okružuju, prirodi kojom te obdaruje. Ne moraš se više držati za svoj prošli život, za pogreške koje si učinio, za promašaje koji su se dogodili, jer on tvojim novim izborom briše tvoju lošu prošlost a daje ti priliku bolje budućnosti. Imaj hrabrosti svoje srce staviti u njegovu blizinu, reći mu da te mijenja i potom izabrati kako ti to novo srce kaže. Imaj danas hrabrosti istinski biti njegovo voljeno dijete.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

6 + 3 =