Predaj Bogu svoje današnje planove i vidjet ćeš nevjerojatnu preobrazbu!

Predaj Bogu svoje današnje planove i vidjet ćeš nevjerojatnu preobrazbu.

Preobrazbu tvojih snova u preobrazbu tvog novog života. Potraži u njegovoj blizini zaštitu i snagu za svaki korak puta koji je pred tobom, za svaku prepreku na koju ćeš naići, potraži u njegovim Riječima nadahnuće i vidjet ćeš da to nije samo još jedna plitka fraza koja te za trenutak podiže, već trajna inspiracija da u svim teškim trenucima života ipak i dalje ideš naprijed.

Predaj Bogu svoju današnje planove i vidjet ćeš njihovu jasnoću. Shvatit ćeš prave razloge koji se nalaze iza njih a još više doći ćeš do onih mnogo većih razloga koji stoje iza svega. Predaj Bogu svoje današnje planove i shvatit ćeš da briga zbog njihovog neispunjenja nema smisla jer ti je Bog možda namijenio nešto potpuno drugo. Tada ćeš shvatiti da će ti ono što moliš i trebaš, on poslati onda kada ti doista bude trebalo.

Predaj Bogu svoju današnje planove u molitvi i trenucima kada ćeš se odvojiti od svijeta i tražiti njegovo vodstvo u svim dvojbama. On će ti pokazati kako najbolje iskoristiti taj dan a ne da tvoje vrijeme procuri u neke beznačajnosti koje će te okupirati i na kraju ostaviti praznim. Daj mu da očisti prostor tvojih negativnih osjećaja, da usmjeri tvoje misli prema onom što je doista dobro, vrijedno i ispunjavajuće i da na koncu takva budu sva tvoje djela.

Kad predaš Bogu svoje planove shvatit ćeš da je to novi početak u tvom životu. Postat ćeš zahvalan za svaku priliku i trenutak u kojem možeš učiniti nešto što će nekome ispuniti i promijeniti život. Gledat ćeš svijet njegovim očima shvaćajući da oni za koje si mislio da su ti konkurencija zapravo su tvoja braća i sestre na istom putu. Dobit ćeš jednu novu snagu, njegovu snagu kojom ćeš odolijevati svim izazovima koji život pred tebe pruža. Ići ćeš s njime naprijed shvaćajući to kao najveći dar.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

18 − 9 =