Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i reci mu da ti pokaže put!

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i reci mu da ti pokaže put!

On će ti pomoći pobijediti nedostatak vjere u sebe i dati ti ruku da s njime kreneš u novi dan. Svladaj sve one stare unutarnje zapreke koje ti ne daju naprijed: strahove, sumnje, nesigurnosti, obzire i ostale. Kada pogledaš u križ mijenja se tvoja perspektiva života, tada počinješ shvaćati da nije sve onako kako si mislio i da je život mnogo veći od onoga što si ga smatrao.

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i ne živciraj se starim brigama. Ostavi te brige danu koji je prošao. Svi promašaji, lutanja, izgubljenosti jedna su priča tvoje povijesti koja ti pomaže preobraziti se u drugog čovjeka. Ne živi život koji pripada drugima, ne gledaj se kakav si u tuđim očima, ne razmišljaj što će drugi misliti i reći kada Bog za tebe ima posve drugačiji plan kojega trebaš otkriti u molitvi pred njime.

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i dopusti mu da te mijenja. Iako se čini da je vrijeme ono koje te mijenja izvana, a ljudi iznutra ipak Bog je onaj čija je riječ posljednja. Ne možeš ni zamisliti koliko si Bogu dragocjen i neće dopustiti da propadneš zbog nečega što te nije vrijedno. Sve ono što danas vidiš kao teškoću jest samo izazov da se prokuša tvoja vjernost, prilika da život počneš živjeti u jednom drugom svjetlu, Božjem.

Svako jutro predaj Bogu sve svoje mogućnosti i traži od njega mir, jakost i mudrost, traži da novi dan bude nova stranica tvoje povijesti. Sve ono što unosiš u ovaj dan će ti se vratiti, unesi u njega dobro, lijepe namjere i vrijedne ciljeve. Neka s tvojim pouzdanjem u Boga ovaj dan bude prilika da napraviš najbolju verziju sebe. Ne gledaj što si jučer učinio i bio, s Bogom danas možeš započeti ispočetka. Nemoj čekati već započni!

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

− 1 = 1