Tabgha – treći seminar duhovne obnove za muževe i očeve u Kaštel Novom

Župa sv. Petra ap. – Kaštel Novi organizira od 28. do 30. studenog treći seminar duhovne obnove pod nazivom Tabgha. Tema ovog seminara jest život sv. Josipa, a namijenjen je prvenstveno muževima, očevima i svima ostalima. Voditelj seminara je župnik don Darijo Čorić.

Seminar će se održati u župnoj crkvi sv. Petra ap od 28. do 30. studenog s početkom u 18 sati dok program posljednjeg dana započinje u 17:30. Svakoga dana uz nagovor, krunicu, mogućnost Sv. ispovijedi i Svetu misu održat će se Euharistijsko klanjanje, a sve to animira vokalno instrumentalni sastav „Snaga vjere“. Završnog dana moli se za ozdravljenje te će tom prilikom biti mogućnost primanja sakrametna Bolesničkog pomazanja. 

Tabgha je mjesto gdje je Isus umnožio pet kruhova i dvije ribice nahranivši pet tisuća ljudi i mjesto sedam izvora. To mjesto koje danas “čuvaju” benediktinci je mjesto Petrova prvenstva, iznad kojeg se prostire brdo Blaženstva. 

Za rezervaciju smještaja i više informacija možete kontaktirati na telefon 098 / 90 25 720 ili na mail tabgha.kastela@gmail.com.

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

+ 57 = 59