Vlč. Sudac opet će održavati svoje duhovne obnove na Krku

Vraća se vlč. Zlatko Sudac! Popularni karizmatik i stigmatik od jeseni će ponovno početi održavati svoje seminare i duhovne obnove na Krku i to najvjerojatnije u Malinskoj, u hotelu Malin, u kojem su se prije, uz Betaniju na Lošinju, održavale Sudčeve duhovne obnove.

Ništa još nije službeno, ali planira početi duhovne obnove za branitelje i invalide u listopadu jer u hotelu Malin dotad imaju goste – rekli su nam Sudčevi prijatelji potvrđujući informaciju koja se posljednjih nekoliko mjeseci mogla čuti u crkvenim kuloarima.

Posvetio se umjetnosti

Tu nam je vijest jučer potvrdio i sam vlč. Sudac, ali ništa nije htio komentirati. Zapravo, priče o povratku vlč. Sudca počele su nakon proslave Sv. Antuna na zagrebačkom Svetom Duhu, gdje je sredinom lipnja služio misu zajedno s biskupom krčkim mons. Ivicom Petanjkom. Svi su Sudčevu nazočnost uz biskupa protumačili kao najavu njegova povratka. Nakon toga, biskup Petanjak i vlč. Sudac viđeni su na otoku Zlarinu.

– Htio sam se malo odmoriti i sakriti od javnosti, da me ne vide, ali i da odem i na Mars, valjda bi me pronašli – rekao nam je duhovito krčki biskup Petanjak kada smo ga pitali o susretima s vlč. Sudcem, potvrdivši da je dogovoren Sudčev angažman, ali da još ne može govoriti o detaljima.

– Bit će sve na vrijeme. Dok ne bude, ništa ne mogu reći – rekao nam je krčki biskup.

Izvor: Večernji list

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

71 + = 75