Daj Isusu da te mijenja!

Daj Isusu da te mijenja i pusti mu svoja razočarenja, tebe ionako vraćaju u prošlost. On će ih iznijeti na tvoje dobro.

Daj mu da te mijenja i pusti mu svoje probleme, s njima ionako nećeš daleko stići. On će ih upotrijebiti za neku mnogo veću svrhu.

Daj mu da te mijenja i pusti mu svoje dane, u njima je ionako mnogo lutanja. On će znati pokazati ti i usmjeriti te kako ih najbolje odživjeti.

Daj mu da te mijenja i pusti mu svoje suze, tebie ionako guše i pritišću ti već ranjeno srce. On će putem njih pročistiti tvoj život od onoga što te nije vrijedno.

Daj mu da te mijenja i pusti mu svoje patnje i boli, tebi ionako ne daju spokoja i mira. On će njima preobraziti tvoju svakodnevnicu.

Daj mu da te mijenja i pusti mu svoje slabosti, tebe ionako koštaju mnogo živaca i strpljenja. On će pronaći plan za što ih upotrijebiti.

Daj mu da te mijenja i pusti mu svoje sumnje, tebi ionako oduzimaju sigurnost i uporište. On će te učiniti još gorljivijim za svoj put.

Daj mu da te mijenja i pusti mu svoje svađe s drugima, tebi ionako oduzimaju ljude do kojih ti je stalo. On će još više produbiti vaše zajedništvo.

Daj mu da te mijenja i pusti mu svoje izgovore, oni ne daju da ideš prema svojim ciljevima.  On će te uzet i povesti za ruku naprijed.

Daj Kristu da te mijenja i pusti mu svoj život, iako nije lagan – ipak je tvoj. On će u njega vratiti mir i sreću koju je za tebe pripremio.

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

52 − 49 =