Jesu li tvoje ruke i danas na raspolaganju Bogu?

Jesu li tvoje ruke i danas na raspolaganju Bogu, da pomogneš onima koji su imali manje sreće u ovom životu i dadeš im ono što trebaju?

Jesu li tvoje riječi i danas na rasplolaganju Bogu, da utješiš žalosnoga, ohrabriš potištenoga i vraćaš nadu svima onima koji su je izgubili?

Je li tvoj osmijeh i danas na raspolaganju Bogu, da s njime susrećeš druge i pokažeš im snagu Radosne vijesti koju svjedočiš svojim životom?

Je li tvoj zagrljaj i danas na raspolaganju Bogu, da zagrliš sve one koji žive u samoći, one koji nikoga svoga nemaju i one koje nitko neće?

Je li tvoja nježnost i danas na raspolaganju Bogu, da u ovom svijetu punom grubosti i hladnoće pokažeš da ipak ima mnogo lijepih stvari?

Je li tvoja snaga i danas na raspolaganju Bogu, da sve one svakodnenevne obaveze koje imaš napraviti napraviš bez mrmljanja i zanovijetanja?

Je li tvoja iskrenost i danas na raspolaganju Bogu, da pođeš u svijet bez dvoličnosti, sa samo jednim licem, licem koje se ne mijenja po potrebi?

Je li tvoja šutnja i danas na raspolaganju Bogu, da ono što vidiš da je netko loše učinio ne prenosiš dalje, već pomogneš osobi da sama shvati pogrešku i ispravi je?

Je li i tvoj razum i danas na raspolaganju Bogu, da tražiš, učiš i istražuješ samo ono što je dobro i što nekome može pomoći promijeniti život?

Je li tvoje srce i danas na raspolaganju Bogu, da sve ono što radiš ne radiš iz nekog straha ili zbog neke nagrade, već iz snažne i iskrene ljubavi prema Bogu?

Mario Žuvela

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 34