Župa Uzvišenja Svetog Križa: Kad vidite da se približavamo vašoj zgradi iziđite na balkon za blagoslov!

Danas počinje blagoslov župe Uzvišenja Svetog Križa Siget u Zagrebu s Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Franjevci i časne sestre koji djeluju u župi Uzvišenja Sv. Križa na Zagrebačkom Sigetu odlučili su proći župom noseći Presveti Oltarski Sakrament.

Kako je nemoguće da obiđu sve u jednom danu, ići će kroz više dana po pojedinim ulicama. Uvijek će vas uz večernju sv. Misu obavijestiti koja je ulica sutradan na redu. Na svom facebook stranici su dali sljedeću obavijest:

“TAKO ĆEMO DANAS (5. KORIZMENA NEDJELJA, 29. OŽUJKA) U 16 SATI KRENUTI ALEJOM POMORACA, OD PRVOG NEBODERA, PA DO KRAJA ULICE. MOLIMO VAS DA OVU OBAVIJEST PROŠIRITE SVOJIM SUSJEDIMA KOJI ŽELE SUDJELOVATI. AKO STE U MOGUĆNOSTI ZAPALITE NA SVOJIM BALKONIMA ILI PROZORIMA SVIJEĆU I KAD VIDITE DA SE PRIBLIŽAVAMO VAŠOJ ZGRADI IZIĐITE NA BALKON ILI OTVORITE PROZOR, KAKO BISTE PRIMILI BLAGOSLOV S PRESVETIM,” objavljeno je na web portalu župe www.zupa-svkriz.hr.

“Podsjećamo da nedjeljom možete pratiti svetu misu u 11 te u 18:30, kao i sveti Križni put u 18 sati na YouTube kanalu župe //www.youtube.com/channel/UCvw-DhG00-i7hKFWeKWiNQw.

Za vjernike privržene tradicionalnom obredu, služit će se Tradicionalna latinska Misa u 9 sati. Radnim danom prijenos svete mise je u 18.30 sati.
SVE VAS VOLIMO, GRLIMO, ZA VAS MOLIMO,
Vaši fratri i sestre!”

Francisko Pavljuk-Ljubas

Facebook Komentari

comments

admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

89 + = 90